Cautare anvelope
Produsul este disponibil in stoc. Se poate livra in maximum 24 de ore de la confirmarea comenzii.
Poza anvelope 31X10.50R15 109Q GRABBER AT FR LT MS GENERAL G  C  ))) 74
Categorie anvelope
Marca GENERAL TIRE
Profil Grabber At
Specificatii Detalii despre indice de viteza 109Q
Categorie anvelopa all season
Latime 125
Inaltime 25
Diametru 15
Pret 565 RON
Stoc disponibil 2
Comanda acum

Puteti comanda la 0728 179 329
sau prin email la
office@vreau-anvelope.ro

Etichetare UE 2012

G C 74

Marca General Tire

Marca General Tire a fost infiintata in 29 septembrie 1915 in Akron, Ohio, de William F. O'Neil si Winfred E. Fouse, doi oameni de afaceri tineri care stiau ca daca construiesc un produs de calitate vanzarile vor veni.
General Tire s-a dezvoltat rapid odata cu industria auto. Dupa deficitul de anvelope din SUA in timpul timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, General Tire a intrat in 1955 pe piata anvelopelor de echipament original, mai intai pentru General Motor's, iar ulterior si pentru alti mari producatori de automobile, ceea ce a dus la nevoia de fabrici mai moderne si mai eficiente.
Pentru asigurarea calitatii produselor in 1959 au deschis cea mai mare pista de testare din lume in Uvalde, Texas.
In 1973 se fabricau anvelope General Tire in 6 puncte de productie, iar in 1983 au inchis portile primei si invechitei fabrici din Akron, Ohio.
Cu timpul General Tire si-a extins domeniul de activitate intrand in afaceri care au inclus domenii ca: industria aerospatiala si de aparare, de divertisment si de radiodifuziune, produse chimice / mase plastice, produse industriale.
In 30 octombrie 1987 s-a realizat preluarea marcii General Tire, de la GenCorp Inc de catre Grupul Continental.
Astazi General Tire continua traditia de a oferi o linie completa de anvelope durabile de inalta performanta intr-o gama larga: anvelope de vara, anvelope iarna si anvelope all season pentru vehicule de pasageri, anvelope off-road si anvelope pentru autoutilitare.

General Tire Grabber AT

Anvelopele General Tire Grabber AT sunt anvelope all season concepute special pentru a oferi aderenta ridicata si buna manevrabilitate pe ambele aplicatii on si off-road. Structura robusta protejeaza banda de rulare si peretele lateral de la daune, asigurand caracteristici confortabile de conducere si utilizare indelungata. Noul compus al anvelopei si banda de rulare au fost dezvoltate cu accent pe siguranța pe drum si off-road. Aderenta ridicata pe teren noroios este asigurata de canelurile largi in forma de V, umerii deschisi in conformitate cu canelurile centrale de tractiune si efectul de auto-curatare din centrul umarului. Aderenta ridicata pe noroi si iarba este oferita de crestele de tractiune de la baza fiecarui canal, adancimea mare a benzii de rulare si centralizarea blocurilor pe zona libera.

Ce inseamna? – Dictionar de termeni si abrevieri utilizati la anvelope si jante

Produse similare

Anvelope all season
Stoc 2
G C 74dB
565 RON

mergi sus...
Anvelope Bf Goodrich
Anvelope Bridgestone
Anvelope Continental
Anvelope Dunlop
Anvelope Goodyear
Anvelope Hankook
Anvelope Michelin
Anvelope Nokian
Anvelope Pirelli
Copyright 2016 © AndoService SRL