Cautare anvelope
Produsul este disponibil in stoc. Se poate livra in maximum 24 de ore de la confirmarea comenzii.
Poza anvelope GOODYEAR-ULTRA GRIP GW3-205/45R16-83-H
Categorie anvelope
Marca GOODYEAR
Profil EAGLE ULTRA GRIP GW3
Specificatii Detalii despre indice de viteza 83H
Categorie anvelopa iarna
Latime 205
Inaltime 45
Diametru 16
Pret 477 RON
Stoc disponibil 8
Comanda acum

Puteti comanda la 0728 179 329
sau prin email la
office@vreau-anvelope.ro

Etichetare UE 2012

E C 68

Marca Goodyear

Goodyear Tire & Rubber Company a fost infiintata in anul 1898, cand Frank Seiberling a cumparat prima uzina a companiei din banii împrumutati de la un cumnat. Cauciucul si bumbacul urmau sa fie transportate de la capatul lumii, pentru a ajunge intr-un oras izolat, cu transport feroviar limitat. Seiberling a numit compania dupa numele lui Charles Goodyear, un adevarat deschizator de drumuri si descoperitorul vulcanizarii. Tot de numele acestuia este legat si simbolul marcii - piciorul inaripat - care va aduce intotdeauna aminte de trecutul companiei.
Cu numai 13 muncitori, productia companiei Goodyear a inceput cu o linie de anvelope pentru biciclete si trasuri, discuri de cauciuc pentru potcoave si jetoane pentru jocul de poker. Dupa prima luna de activitate, cifra de afaceri ajunsese la 8.246 de dolari.
De la prima anvelopa de bicicleta in 1898, Goodyear a parcurs distanta pana la cel mai mare producator de anvelope din lume, titlu castigat in 1926, cand a adoptat sloganul „Oamenii folosesc anvelope Goodyear pentru masinile lor mai mult decat orice alt tip de anvelopa”. In 1926, compania devine cel mai mare producator mondial de cauciuc. Acesti primi ani ramasi in istorie formeaza imaginea companiei, care va continua sa fie prezenta in toate aspectele ei si in relata cu clientii.
Marca globala Goodyear de astazi, cu miile de descoperiri, inovatii, inventii si premiere tehnice, nu este decat o refexie a caracterului indraznet, inovator si realist al fondatorilor sai.
In prezent, Goodyear este cel mai mare producator de anvelope din lume, prezent pe sase continente si avand o cifra de afaceri anuala de peste 15 miliarde de dolari. Pe langa anvelopele marca Goodyear, compania produce alte cateva marci respectate de anvelope, printre care Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava si Debica. Unitatile de afaceri din afara diviziei de anvelope furnizeaza produse din cauciuc si polimeri pentru o serie de piete auto si industriale.

Profilul Eagle Ultra Grip GW-3

Goodyear Eagle Ultra Grip GW-3 sunt anvelope de iarna concepute pentru vehicule rutiere de inalta performanta, oferind tractiune puternica pe drumuri de iarna uscate, ude sau acoperite de zapada. Anvelopele de iarna Eagle Ultra Grip GW-3 combina tractiunea buna pe zapada si gheata cu performanta la viteze ridicate.

Caracteristici :

  • Eagle Ultra Grip GW-3 contine un compus pentru performanta pe timpul iernii, modelat printr-o tehnologie V-TRED pentru a obtine un model directional agresiv al caii de rulare, combinand astfel tractiunea pe zapada cu rezistenta la acvaplanare;
  • Umarul rotunjit si blocurile intermediare independente ale caii de rulare imbunatatesc manevrabilitatea pe drumuri uscate si ude, in timp ce nervura centrala ofera contact constant cu carosabilul pentru stabilitate la viteze mari;
  • Toate elementele caii de rulare contin santuri dispuse strategic, prevazand anvelopa cu muchii ascutite pentru aderenta maxima pe zapada, fara sa mai fie nevoie de utilizarea lanturilor in conditii extreme de iarna.

Ce inseamna? – Dictionar de termeni si abrevieri utilizati la anvelope si jante

Produse similare

Anvelope all season
Stoc 8
E E 69dB
222 RON
Anvelope iarna
Stoc 8
E C 73dB
235 RON
Anvelope iarna
Stoc 8
E B 69dB
358 RON
Anvelope vara
Stoc 7
374 RON
Anvelope vara
Stoc 8
380 RON
Anvelope iarna
Stoc 8
408 RON
Anvelope iarna
Stoc 8
477 RON
Anvelope vara
Stoc 4
E A 71dB
488 RON
Anvelope vara
Stoc 2
G B 73dB
308 RON
Anvelope vara
Stoc 2
E A 71dB
330 RON
Anvelope vara
Stoc 3
341 RON
Anvelope vara
Stoc 2
F B 71dB
376 RON

mergi sus...
Anvelope Bf Goodrich
Anvelope Bridgestone
Anvelope Continental
Anvelope Dunlop
Anvelope Goodyear
Anvelope Hankook
Anvelope Michelin
Anvelope Nokian
Anvelope Pirelli
Copyright 2016 © AndoService SRL