Cautare anvelope
Produsul este disponibil in stoc. Se poate livra in maximum 24 de ore de la confirmarea comenzii.
Poza anvelope GOODYEAR ULTRA GRIP  SUV 245/60 R18 105H Iarna
Categorie anvelope
Marca GOODYEAR
Profil ULTRA GRIP SUV
Specificatii Detalii despre indice de viteza 105H
Categorie anvelopa iarna
Latime 245
Inaltime 60
Diametru 18
Pret 859 RON
Stoc disponibil 4
Comanda acum

Puteti comanda la 0728 179 329
sau prin email la
office@vreau-anvelope.ro

Etichetare UE 2012

E C 69

Marca Goodyear

Goodyear Tire & Rubber Company a fost infiintata in anul 1898, cand Frank Seiberling a cumparat prima uzina a companiei din banii împrumutati de la un cumnat. Cauciucul si bumbacul urmau sa fie transportate de la capatul lumii, pentru a ajunge intr-un oras izolat, cu transport feroviar limitat. Seiberling a numit compania dupa numele lui Charles Goodyear, un adevarat deschizator de drumuri si descoperitorul vulcanizarii. Tot de numele acestuia este legat si simbolul marcii - piciorul inaripat - care va aduce intotdeauna aminte de trecutul companiei.
Cu numai 13 muncitori, productia companiei Goodyear a inceput cu o linie de anvelope pentru biciclete si trasuri, discuri de cauciuc pentru potcoave si jetoane pentru jocul de poker. Dupa prima luna de activitate, cifra de afaceri ajunsese la 8.246 de dolari.
De la prima anvelopa de bicicleta in 1898, Goodyear a parcurs distanta pana la cel mai mare producator de anvelope din lume, titlu castigat in 1926, cand a adoptat sloganul „Oamenii folosesc anvelope Goodyear pentru masinile lor mai mult decat orice alt tip de anvelopa”. In 1926, compania devine cel mai mare producator mondial de cauciuc. Acesti primi ani ramasi in istorie formeaza imaginea companiei, care va continua sa fie prezenta in toate aspectele ei si in relata cu clientii.
Marca globala Goodyear de astazi, cu miile de descoperiri, inovatii, inventii si premiere tehnice, nu este decat o refexie a caracterului indraznet, inovator si realist al fondatorilor sai.
In prezent, Goodyear este cel mai mare producator de anvelope din lume, prezent pe sase continente si avand o cifra de afaceri anuala de peste 15 miliarde de dolari. Pe langa anvelopele marca Goodyear, compania produce alte cateva marci respectate de anvelope, printre care Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava si Debica. Unitatile de afaceri din afara diviziei de anvelope furnizeaza produse din cauciuc si polimeri pentru o serie de piete auto si industriale.

Profilul UltraGrip SUV

Anvelopă de iarnă ce oferă siguranțăi, manevrabilitate, tracțiune excepțională și aderența în toate condițiile de iarnă

Beneficii :

  • Performanţă pe întreaga durată a iernii
  • Deplasaţi-vă în cele mai grele condiţii de iarnă, cu ajutorul anvelopei UltraGrip SUV. Tehnologia 3D-BIS Technology de la Goodyear utilizează nervuri interblocante, care oferă un număr mare de margini antiderapante pentru tracţiune totală pe timp de iarnă.
  • Aderenţă şi manevrabilitate excepţionale pe zăpadă şi pe gheaţă
  • Nervurile radiale, de înaltă densitate, ale anvelopei UltraGrip SUV ajută la menţinerea aderenţei optime pe zăpadă, pe gheaţă şi pe carosabilul ud. Nervurile longitudinale îmbunătăţesc manevrabilitatea pe drumurile îngheţate şi în curs de dezgheţ.
  • Performanţă pe drumuri neasfaltate
  • Anvelopa UltraGrip SUV face faţă confortabil terenului accidentat. Blocurile de cuplare sunt concepute să desprindă şi să elimine rapid noroiul şi zăpada.
  • Rezistenţă îmbunătăţită la acvaplanare
  • Canelurile late de pe suprafaţa de rulare sunt concepute pentru a elimina apa şi lapoviţa, ajutând la prevenirea acvaplanării autoturismului SUV.

Produse similare

Anvelope iarna
Stoc 4
E C 72dB
497 RON
Anvelope all season
Stoc 4
F C 70dB
685 RON
Anvelope all season
Stoc 7
704 RON
Anvelope vara
Stoc 4
C A 70dB
756 RON
Anvelope iarna
Stoc 4
E C 69dB
859 RON
Anvelope all season
Stoc 2
E E 71dB
493 RON

mergi sus...
Anvelope Bf Goodrich
Anvelope Bridgestone
Anvelope Continental
Anvelope Dunlop
Anvelope Goodyear
Anvelope Hankook
Anvelope Michelin
Anvelope Nokian
Anvelope Pirelli
Copyright 2016 © AndoService SRL