Cautare anvelope
Goodyear Tire & Rubber Company a fost infiintata in anul 1898, cand Frank Seiberling a cumparat prima uzina a companiei din banii împrumutati de la un cumnat. Cauciucul si bumbacul urmau sa fie transportate de la capatul lumii, pentru a ajunge intr-un oras izolat, cu transport feroviar limitat. Seiberling a numit compania dupa numele lui Charles Goodyear, un adevarat deschizator de drumuri si descoperitorul vulcanizarii. Tot de numele acestuia este legat si simbolul marcii - piciorul inaripat - care va aduce intotdeauna aminte de trecutul companiei.
Cu numai 13 muncitori, productia companiei Goodyear a inceput cu o linie de anvelope pentru biciclete si trasuri, discuri de cauciuc pentru potcoave si jetoane pentru jocul de poker. Dupa prima luna de activitate, cifra de afaceri ajunsese la 8.246 de dolari.
De la prima anvelopa de bicicleta in 1898, Goodyear a parcurs distanta pana la cel mai mare producator de anvelope din lume, titlu castigat in 1926, cand a adoptat sloganul „Oamenii folosesc anvelopele Goodyear pentru masinile lor mai mult decat orice alt tip de anvelopa”. In 1926, compania devine cel mai mare producator mondial de cauciuc. Acesti primi ani ramasi in istorie formeaza imaginea companiei, care va continua sa fie prezenta in toate aspectele ei si in relata cu clientii.
Marca globala Goodyear de astazi, cu miile de descoperiri, inovatii, inventii si premiere tehnice, nu este decat o refexie a caracterului indraznet, inovator si realist al fondatorilor sai.
In prezent, Goodyear este cel mai mare producator de anvelope din lume, prezent pe sase continente si avand o cifra de afaceri anuala de peste 15 miliarde de dolari. Pe langa anvelopele marca Goodyear, compania produce alte cateva marci respectate de anvelope, printre care Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava si Debica. Unitatile de afaceri din afara diviziei de anvelope furnizeaza produse din cauciuc si polimeri pentru o serie de piete auto si industriale.

Profiluri Goodyear

Anvelope Goodyear de vara

Anvelope Goodyear de iarna

Anvelope Goodyear all season

Anvelopa de vara Goodyear EfficientGrip

Anvelopa de vara Anvelopa cu economie de combustibil, care îşi menţine performanţa pentru mai mult timp

Beneficii :

 • Economie de combustibil si emisii de CO2 scăzute datorita combinarii structurii cu greutate redusa cu un compus avansat pentru banda de rulare
 • Compusul cu silică din suprafaţa de rulare ofera o durata mai mare de funcţionare
 • Cu o suprafaţă de rulare unică şi cu o dispunere a nervurilor prin care se elimină apa, EfficientGrip oferă o performanţă mai bună pe carosabilul ud şi distanţe de frânare mai scurte
 • Datorită designului cu antifonare al blocurilor beneficiati de o calatorie silentioasa si confortabila

Anvelopa de vara Goodyear EfficientGrip Compact

Anvelopa de vara cu economie de combustibil, care îşi menţine performanţa pentru mai mult timp

Beneficii :

 • Economie de combustibil si emisii de CO2 scăzute datorita combinarii structurii cu greutate redusa cu un compus avansat pentru banda de rulare
 • Compusul cu silică din suprafaţa de rulare ofera o durata mai mare de funcţionare
 • Cu o suprafaţă de rulare unică şi cu o dispunere a nervurilor prin care se elimină apa, EfficientGrip oferă o performanţă mai bună pe carosabilul ud şi distanţe de frânare mai scurte
 • Datorită designului cu antifonare al blocurilor beneficiati de o calatorie silentioasa si confortabila

Anvelopa de vara Goodyear Excellence

Goodyear a efectuat un sondaj în rândul a 40.000 de oameni, care au fost întrebaţi ce doresc de la o anvelopă. Aceştia au enumerat trei lucruri: siguranţă, confort şi performanţe. Din acest motiv, revoluţionara anvelopă Excellence cuprinde trei tehnologii într-o singură anvelopă. Vă oferă o siguranţă absolută la volan, cu performanţe de manevrabilitate excelente şi o senzaţie excepţională de confort.

Polimerul materialului compozit care se lipeşte de carosabil oferă anvelopei o excelentă aderenţă şi frânare în condiţii de carosabil umed în timp ce precizia manevrabilităţii şi uzura uniformă sunt obţinute prin aplicarea unui strat final în spirală. Zgomotul este menţinut la un nivel minim printr-o dispunere specială dublă a blocurilor benzii de rulare.

Anvelopa de vara Goodyear Eagle F1 Asymmetric

Eagle F1 Asymmetric este anvelopa de vara de performanta maxima de la Goodyear, dezvoltata pentru vehiculele moderne de inalta performanta. Calea de rulare este fabricata prin tehnologia Goodyear Racing Compound care combina carbonul negru pentru tractiune pe uscat, siliciu pentru tractiune pe carosabilul ud si o noua generatie de polimeri pentru a optimiza rigiditatea anvelopei. Acest compus modeleaza o cale de rulare asimetrica cu blocurile umarului exterior late si solide pentru a creste tractiunea la virare, in timp ce nervura centrala continua imbunatateste stabilitatea la viteze ridicate. Modelul deschis la interiorul caii de rulare permite anvelopei Goodyear Eagle F1 Asymmetric sa disperseze apa cu mare eficienta. Canelurile late circulare permit, deasemenea, scurgerea apei dintre amprenta anvelopei si suprafata carosabila. Structura interna a anvelopei Eagle F1 Asymmetric include centuri de otel duble, ranforsate cu trei straturi de cablu de poliamida infasurat in spirala pentru a imbunatati stabilitatea caii de rulare la viteze mari. Tehnologia Goodyear Active Cornergrip include o ranforsare aditionala cu aramida la interiorul peretilor laterali, oferind contact uniform cu carosabilul la virare pentru o distributie echilibrata a presiunii asupra intregii suprafete a petei de contact.

Anvelopa de vara Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Eagle F1 Asymmetric 2 este cea mai nouă anvelopă din gama Ultra High Performance al pneurilor de vară de la Goodyear. Este o anvelopă care a fost proiectată să depășească așteptările stabilite de către predecesor, Goodyear Eagle F1 Asymmetric.

Beneficii :

 • Distanţa de frânare mai scurtă pe carosabil uscat
 • Tehnologia ActiveBraking: în condiţii de frânare,fiecare segment este sub o tensiune crescută iar suprafaţa de contact cu şoseaua este mai mare; structura carcasei formată din straturi întrepătrunse
 • Distanţa de frânare mai scurtă pe carosabil umed
 • Compusul benzii de rulare foloseşte un amestec unic de polimeri cu molecule de mare greutate împreuna cu o combinaţie de răşini de tracţiune specifice
 • Precizie de pilotare, manevrabilitate şi aderenţă pe uscat îmbunătăţite
 • Greutate mai scăzută a anvelopei; structura carcasei formată din straturi întrepătrunse; noul oxid de siliciu pentru “suprafaţa superioară” (în componenţa benzii de rulare)
 • Consum de combustibil şi emisii de CO2 reduse
 • Tehnologia FuelSaving mai puţin material în anvelopă şi emisie redusă de căldură; noul oxid de siliciu din compozitia benzii de rulare reduce emisia de căldură

Anvelopa de vara Goodyear EfficientGrip Performance

Anvelopa de vara ce ofera inalta performanta si economie de combustibil

Beneficii :

 • The WearControl Technology cu doi compuși diferiți ai benzii de rulare oferă un echilibru optim de rezistență redusă la rulare și aderență mare la teren umed
 • Tehnologia 3D-Block-Active Braking permite distanțe scurte de frânare pe drumuri uscate

Anvelopa de vara Goodyear Efficientgrip Suv

Anvelopa SUV cu economie de combustibil, care frânează pe distanţe mai scurte

Beneficii :

 • Tehnologia FuelSaving de la Goodyear combină o structură cu greutate redusă şi materiale avansate, care reduc rezistenţa la rulare. Rezultatul este o anvelopă care se deplasează mai eficient ( consum redus de combustibil ) afectând în mai mică măsură bugetul şi mediul.
 • Distanţe de frânare mai scurte, pe ploaie sau pe vreme frumoasă. Răşinile speciale pentru tracţiune din suprafaţa de rulare oferă aderenţă sporită atunci când opriţi pe carosabilul ud. Modelul suprafeţei de rulare este prevăzut cu nervuri laterale tridimensionale, care îmbunătăţesc aderenţa la frânare pe drumuri uscate.
 • Compusul cu silică din suprafaţa de rulare menţine durata de funcţionare a anvelopei, economisind bani.
 • Capacitate de dirijare şi manevrabilitate uşoare, datorită greutăţii reduse a anvelopei şi datorită unui design optimizat, care menţine rigiditatea anvelopei la viraje.

Anvelopa de vara Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV

Toate beneficiile unei anvelope de performanţă extrem de înaltă, optimizată pentru autoturismele SUV de lux :

 • Performanţă înaltă
 • Bucuraţi-vă de un şofat de înaltă performanţă, cu o anvelopă concepută să facă faţă greutăţii unui autoturism SUV. Tehnologia Active CornerGrip şi un compus special avansat ajută la maximizarea aderenţei şi a deplasării, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura de călătorie.
 • Controlul virajelor
 • Beneficiaţi de control sporit când viraţi, datorită tehnologiei Active CornerGrip. Presiunea este distribuită uniform când viraţi cu viteză, iar contactul cu drumul este maximizat exact când aveţi mai multă nevoie.
 • Manevrabilitate pe carosabilul ud şi rezistenţă la acvaplanare
 • Suprafaţa de rulare optimizează contactul cu suprafaţa drumului, pentru manevrabilitate îmbunătăţită pe drumuri ude. Designul asimetric este prevăzut cu o zonă deschisă a suprafeţei de rulare, pentru eliminarea apei şi pentru prevenirea acvaplanării.
 • Călătorie lină şi silenţioasă
 • Modelul suprafeţei de rulare este conceput să reducă zgomotul, pentru o călătorie mai silenţioasă şi mai confortabilă.

Anvelopa de vara Goodyear Cargo G26

Anvelopa de vara pentru furgonete si camionete

Beneficii :

 • Designul cu nervuri si blocuri ce optimizeaza contactul cu drumul ofera tractiune fiabila si o durata lunga de viata
 • Este o anvelopă robustă, concepută să distribuie greutatea uniform, pentru manevrabilitate şi performanţă îmbunătăţite chiar suportand sarcini maxime
 • Canelurile adanci ale benzii de rulare disperseaza eficient oferind rezistenta la acvaplanre

Anvelopa de iarna Goodyear UltraGrip 8

Goodyear UltraGrip 8 sunt anvelopele de iarna care ofera tractiune remarcabila pe zapada

Caracteristici :

 • Distante de franare mai scurte pe zapada
 • Beneficiati de distante de franare mai scurte datorita tehnologiei 3D-BIS Technology de la Goodyear. Sistemul de blocuri interblocabile ajuta la obtinerea unor distante optime de franare pe zapada si gheata.
 • Aderenta suplimentata pe drumuri de iarna
 • Compusul special pentru iarna al suprafetei de rulare mentine un nivel ridicat de aderenta la temperaturi sub 7 °C. Compusul are o rezistenta inalta la uzura, oferind un randament kilometric mai bun de la anvelopele de iarna.
 • Manevrabilitate sporita
 • Tehnologia 3D BIS Technology de la Goodyear imbunatateste manevrabilitatea pe vreme imprevizibila de iarna – de la drumuri ude si uscate pana la carosabile cu gheata, zapada si lapovita. Forma optimizata a anvelopei aduce o suprafata mai mare de cauciuc in contact cu drumul, sporind controlul in conditii de alunecare. UltraGrip 8 mentine performanta manevrabilitatii, chiar si cand anvelopa se uzeaza, datorita unui design de generatie viitoare al suprafetei de rulare în V.
 • Rezistenta ridicata la acvaplanare
 • Canelura dubla in V (o parte pentru evacuarea apei, iar cealalta pentru aderenta pe zapada) asigura un control deosebit pe carosabilul ud si in perioadele de dezghet.

Anvelopa de iarna Goodyear Eagle Ultra Grip GW-3

Goodyear Eagle Ultra Grip GW-3 sunt anvelope de iarna concepute pentru vehicule rutiere de inalta performanta, oferind tractiune puternica pe drumuri de iarna uscate, ude sau acoperite de zapada. Anvelopele de iarna Eagle Ultra Grip GW-3 combina tractiunea buna pe zapada si gheata cu performanta la viteze ridicate.

Caracteristici :

 • Eagle Ultra Grip GW-3 contine un compus pentru performanta pe timpul iernii, modelat printr-o tehnologie V-TRED pentru a obtine un model directional agresiv al caii de rulare, combinand astfel tractiunea pe zapada cu rezistenta la acvaplanare;
 • Umarul rotunjit si blocurile intermediare independente ale caii de rulare imbunatatesc manevrabilitatea pe drumuri uscate si ude, in timp ce nervura centrala ofera contact constant cu carosabilul pentru stabilitate la viteze mari;
 • Toate elementele caii de rulare contin santuri dispuse strategic, prevazand anvelopa cu muchii ascutite pentru aderenta maxima pe zapada, fara sa mai fie nevoie de utilizarea lanturilor in conditii extreme de iarna.

Anvelopa de iarna Goodyear Wrangler Ultra Grip

Goodyear Wrangler Ultra Grip sunt anvelope de iarna concepute pentru camioane usoare, autoutilitare sport, vehicule Crossover si SUV, oferind tractiune si manevrabilitate pe drumuri de iarna uscate sau acoperite de apa sau zapada.
Anvelopele de iarna Wrangler Ultra Grip combina tractiunea buna pe zapada si gheata cu performanta la viteze ridicate.

Caracterisitici :

 • Wrangler Ultra Grip contine un compus pentru performanta pe timpul iernii, modelat printr-o tehnologie V-TRED pentru a obtine un model directional al caii de rulare, combinand astfel tractiunea pe zapada cu rezistenta la acvaplanare;
 • Umarul rotunjit al acestei anvelope si blocurile intermediare independente ale caii de rulare imbunatatesc manevrabilitatea pe drumuri uscate sau ude, in timp ce nervura centrala ofera contact constant cu carosabilul pentru stabilitate pe autostrada;
 • Toate elementele caii de rulare contin santuri 3D Bubble Blade dispuse strategic, prevazand anvelopa cu muchii ascutite pentru aderenta pe zapada, fara a mai fi necesara utilizarea lanturilor;
 • Structura interna a anvelopei foloseste centuri duble de otel, ranforsate prin nylon infasurat in spirala deasupra carcasei de poliester pentru a combina durabilitatea pe autostrada si o experienta de sofat placuta.

Anvelopa de iarna Goodyear Cargo UltraGrip 2

Goodyear Cargo UltraGrip 2 sunt anvelope de iarna pentru autoutilitare

Beneficii :

 • Margini antiderapante pentru tractiune sporita si stabilitate pe timp de iarna;
 • Compusul din cauciuc pentru iarna ramane flexibil pe vreme rece, imbunatatind capacitatea de franare;
 • Canelurile directionale ale suprafetei de rulare elimina rapid apa, reducand riscul de acvaplanare pe drumurile udate de ploaie sau in curs de dezghet;
 • Carcasa din otel pentru o rezistenta sporita si o capacitate marita de sarcina.

Anvelopa all season Goodyear Eagle LS-2

Eagle LS-2 este a doua generatie de anvelope all-season pentru masini sport de lux dezvoltata de Goodyear pentru a oferi o calatorie placuta si silentioasa si tractiune all-season, chiar si pe zapada usoara. Cu toate ca sunt o alegere potrivita pentru majoritatea vehiculelor rutiere de lux, anvelopele Eagle LS-2 sunt folosite si ca echipament original pe autoutilitare si autoutilitare sport, vehicule Crossover si camioane usaore specializate. Modelul caii de rulare al anvelopelor Goodyear Eagle LS-2 este simteric, marimea blocurilor fiind optimizata digital pentru reducerea zgomotului. Canalele late circulare ajuta la evacuarea apei de sub pata de contact pentru a imbunatati tractiunea pe carosabilul ud, in timp ce canelurile ofera sute de muchii pentru tractiune pe zapada usoara. Structura interna a anvelopei contine centuri duble de otel, ranforsate cu nylon (variabil, in functie de marime si specificatii) pentru rigiditate si durabilitate la viteze ridicate.

Anvelopa all season Goodyear Wrangler HP All Weather

Anvelopa Goodyear Wrangler HP este o anvelopa all-season pentru camioane usoare, autoutilitare sport, vehicule precum Land Rover LR3, LR3 HSE si LR4. Wrangler HP combina manevrabilitate de performanta cu tractiune pe intreaga durata a anului, chiar si pe zapada usoara. Wrangler HP are un design simetric al caii de rulare, cu umeri exteriori lati si blocuri intermendiare marite pentru manevrabilitate imbunatatita si tractiune pe uscat. Canelurile late circulare si laterale ajuta la evacuarea apei de sub pata de contact pentru a rezista la acvaplanare, in timp ce santurile plasate strategic imbunatatesc tractiunea indiferent de conditiile meteo. Structura interna a anvelopei contine centuri duble de otel, ranforsate cu cabluri de nylon care stabilizeaza zona caii de rulare pentru a imbunatati manevrabilitatea si durabilitatea la viteze mari.

Poza Stoc Denumire Categorie Pret
175/65R14 82T EFFICIENTGRIP COMPACT GOODYEAR C B )) 68 Stoc 20
175 / 65 R14
C B 68dB
Anvelope vara
240 RON
Comanda
240 RON
Comanda
185/60R14 82H EFFICIENTGRIP PERFORMANCE GOODYEAR; C A ) 67 Stoc 20
185 / 60 R14
C A 67dB
Anvelope vara
262 RON
Comanda
262 RON
Comanda
195/65R15 91T EFFICIENTGRIP COMPACT GOODYEAR; C B ) 68 Stoc 48
195 / 65 R15
C B 68dB
Anvelope vara
268 RON
Comanda
268 RON
Comanda
GOODYEAR EFFICIENT GRIP COMPACT 155/65 R14 Vara Stoc 4
155 / 65 R14
C B 68dB
Anvelope vara
277 RON
Comanda
277 RON
Comanda
185/65R15 88T DURAGRIP GOODYEAR C C )) 68 Stoc 5
185 / 65 R15
C C 68dB
Anvelope vara
278 RON
Comanda
278 RON
Comanda
GOODYEAR EFFICIENT GRIP COMPACT 185/65 R15 88T Vara Stoc 45
185 / 65 R15
C C 69dB
Anvelope vara
278 RON
Comanda
278 RON
Comanda
195/65R15 91V EFFICIENTGRIP PERFORMANCE GOODYEAR B A )) 69 Stoc 10
195 / 65 R15
B A 69dB
Anvelope vara
286 RON
Comanda
286 RON
Comanda
185/65R14 86T EFFICIENTGRIP COMPACT GOODYEAR C B )) 68 Stoc 20
185 / 65 R14
C B 68dB
Anvelope vara
286 RON
Comanda
286 RON
Comanda
155/65R14 75T ULTRAGRIP 9 MS 3PMSF GOODYEAR; E C ) 66 Stoc 8
155 / 65 R14
E C 66dB
Anvelope iarna
291 RON
Comanda
291 RON
Comanda
205/55R16 91W EFFICIENTGRIP PERFORMANCE AO GOODYEAR;C B ) 68 Stoc 50
205 / 55 R16
C B 68dB
Anvelope vara
292 RON
Comanda
292 RON
Comanda
195/50R15 82V EFFICIENTGRIP PERFORMANCE FP GOODYEAR C A ) 67 Stoc 7
195 / 50 R15
C A 67dB
Anvelope vara
297 RON
Comanda
297 RON
Comanda
GOODYEAR-ULTRA GRIP 9 MS-175/65R14-82-T-EC67u1 Stoc 20
175 / 65 R14
E C 67dB
Anvelope iarna
301 RON
Comanda
301 RON
Comanda
GOODYEAR-ULTRA GRIP 9 MS-195/65R15-91-T-CC69u1 Stoc 50
195 / 65 R15
E B 69dB
Anvelope iarna
307 RON
Comanda
307 RON
Comanda
185/60R14 82H VECTOR 4SEASONS GEN-2 MS 3PMSF GOODYEAR; Stoc 20
185 / 60 R14
C B 67dB
Anvelope all season
307 RON
Comanda
307 RON
Comanda
175/65R14 82T VECTOR 4SEASONS GEN-2 MS 3PMSF GOODYEAR; E B ) 68 Stoc 20
175 / 65 R14
E B 68dB
Anvelope all season
307 RON
Comanda
307 RON
Comanda
205/55R16 91H EFFICIENTGRIP PERFORMANCE GOODYEAR; B A ) 68 Stoc 50
205 / 55 R16
B A 68dB
Anvelope vara
307 RON
Comanda
307 RON
Comanda
165/70R14 81T ULTRAGRIP 9 MS 3PMSF GOODYEAR;E B ) 68 Stoc 20
165 / 70 R14
E B 68dB
Anvelope iarna
312 RON
Comanda
312 RON
Comanda
Stoc 6
195 / 65 R15
C C 69dB
Anvelope iarna
321 RON
Comanda
321 RON
Comanda
185/60R14 82T ULTRAGRIP 9 MS GOODYEAR; Stoc 20
185 / 60 R14
E B 68dB
Anvelope iarna
328 RON
Comanda
328 RON
Comanda
205/55R16 91V EFFICIENTGRIP PERFORMANCE FP GOODYEAR B A ) 68 Stoc 50
205 / 55 R16
B A 68dB
Anvelope vara
330 RON
Comanda
330 RON
Comanda

Prezenta pe piata inca din 2006, AndoService si-a construit un renume ca dealer de anvelope si jante pentru toate tipurile de automobile. Misiunea noastra este de a asigura siguranta clientilor nostri prin furnizarea produselor adecvate fiecarui automobil in parte. Ne asiguram ca veti fi multumiti, raspunzand cerintelor dumneavoastra cu promptitudine si seriozitate.

AndoService va pune la dispozitie cea mai larga gama de anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season. Pe site-ul nostru veti gasi cu siguranta anvelopele adecvate, indiferent de tipo-dimensiune si de buget.

Magazinul nostru va ofera descrieri detaliate ale fiecarui produs, astfel incat sa va asigurati ca faceti alegerea cea mai potrivita pentru automobilul dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoie de detalii aditionale, va stam la dispozitie la numarul de telefon de pe site sau pe email la adresa office@vreau-anvelope.ro.

mergi sus...
Anvelope Bf Goodrich
Anvelope Bridgestone
Anvelope Continental
Anvelope Dunlop
Anvelope Goodyear
Anvelope Hankook
Anvelope Michelin
Anvelope Nokian
Anvelope Pirelli
Anvelope Firestone
Anvelope Barum
Anvelope Debica
Anvelope Tigar
Anvelope Viking
Copyright 2018 © AndoService SRL

AndoService utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.