Cautare anvelope
Producatorul finlandez de anvelope Nokian are o experienta de peste 70 de ani in fabricarea anvelopelor destinate conditiilor extreme.
Nokian este singurul producator de anvelope din lume, care se concentreaza pe nevoile clientului in conditii nordice. Compania furnizeaza anvelope inovatoare, pentru autoturisme, camioane și mașini grele, care ofera performanta indiferent de conditiile de drum in toate anotimpurile.
Produsele Nokian sunt intr-o continua dezvoltare cu scopul de a oferi solutii durabile pentru siguranta si mediu, luand în considerare întregul ciclu de viata al anvelopei.
Nokian este primul producator mondial de anvelope care a introdus o metodă de fabricatie folosind doar uleiuri purificate. In scopul de a imbunatati aderenta pe gheata si carosabil umed, uleiul de canola,o materie prima regenerabila, este utilizata in amestec benzii de rulare.
Dezvoltarea si testarea continuă a produselor a rezultat inovatiile tehnice care imbunatatesc proprietatile pneurilor si a dus la cresterea gradului de siguranta, confort si ,,prietenie '' cu mediul.
Nokian va ofera o gama variata de anvelope de incredere, durabile, din care fiecare client poate sa isi aleaga anvelope potrivite pentru stilul lui de conducere.

Profiluri Nokian

Anvelope Nokian de iarna

Anvelope Nokian de vara

Anvelope Nokian all season

 • WEATHERPROOF
 • WEATHERPROOF SUV
 • WEATHERPROOF Cargo

Anvelopa de vara Nokian I3

Anvelopa Nokian i3 are indicele de viteza T (190 km/h), fapt ce o face potrivita pentru autovehiculele de clasa mica si medie si prezinta caracteristici de manevrabilitate de cea mai buna calitate.

Anvelopa Nokian i3 include numeroase inovatii si caracteristici care s-au dovedit a fi excelente pentru anvelopele UHP (ultra high performance) proiectate pentru cerintele extreme ale condusului la viteze mari.
Anvelopa Nokian i3 este o anvelopa inside-outside, ceea ce inseamna ca suprafata interioara si cea exterioara difera una fata de cealalta. Aceasta caracteristica a devenit tot mai des intalnita la anvelopele ultra high performance. Umarul exterior rigid al anvelopei si canelurile late din interior maresc coeficientul de manevrabilitate si optimizeaza stabilitatea.

Nokian i3 este un pionier al durabilitatii si sigurantei.

Anvelopa Nokian i3 mentine o aderenta buna in conditii de ploaie si temperaturi scazute. Compusul din siliciu pur (Nokian cool silica compound) a fost conceput pentru conditiile Nordice extreme. Anvelopa isi mentine proprietatile de aderenta in diminetile reci de primavara si vremea rece din toamna, chiar si cand temperatura scade sub 10 grade.
Anvelopa are trei caneluri principale mai proeminente, iar canelurile laterale au deschidere spre exterior, ceea ce confera anvelopei proprietati excelente de acvaplanare.
Profilul anvelopei optimizat acustic si cavitatile sonore din caneluri reduc zgomotul produs de anvelopa.
Natura ecologica a anvelopei Nokian i3 este evidentiata de doua caracteristici. Similar altor anvelope Nokian, nu sunt utilizate uleiuri aromatice in procesul de fabricatie. De asemenea anvelopa este economica: are o rezistenta mica la rulare si reduce consumul de combustibil.

Proprietati:

 • Mentine o aderenta buna pe timp de ploaie si la temperaturi joase
 • Are proprietati excelente de hidroplanare
 • Ofera rezistenta mica la rulare si reduce consumul de combustibil

Anvelopa de vara Nokian LINE

Noua anvelopă de vară de înaltă perfomanţă Nokian Line face faţă cu măiestrie rulării pe carosabil umed şi condiţiilor meteo care pe timp de vară pot fi foarte schimbătoare.

Acest nou membru al gamei de vară Nokian Tyres a fost special conceput pentru condiţiile de drum din România şi oferă cea mai bună adrerenţă posibilă şi acurateţe la manevrare, mai ales pe suprafeţe de drum acoperite cu apă.
Această nouă anvelopă special concepută pentru maşinile foarte puternice vă va încânta cu excelenta sa manevrabilitate, iar călătoria este sigură şi confortabilă, din prima zi de primavară şi până toamna târziu.
Această nouă linie de produse este introdusă pe piaţa din Europa Centrală din primăvara lui 2013, completând astfel gama anvelopelor de vară Nokian.
Anvelopele Nokian s-au clasat pe primul loc în cadrul a nu mai puţin de opt teste pentru anvelope de vară in 2012.

Inovaţiile anvelopei Nokian Line maximizează aderenţa pe carosabilul umed

Conform cercetărilor efectuate, ploaia este fenomenul meteo care cauzează cele mai multe incidente în trafic. Condusul într-o zi însorită este simplu şi plăcut, însă daca sunteţi surprinşi de o rafală de ploaie neaşteptată, riscul de a pierde controlul vehiculului creşte, aderenţa se diminuează, apare fenomenul de acvaplanare iar conducătorul auto devine un simplu pasager într-un vehicul incontrolabil.
“Când am lucrat la optimizarea contactului cu suprafaţa de drum şi am dezvoltat noua structură pentru Nokian Line, ne-am propus să maximizăm precizia comportamentului şi aderenţa pe carosabil acoperit cu apă.
Pentru aceasta am utilizat o cameră de filmat specială. Inovaţiile care elimină eficient apa în zona de contact dintre anvelopă şi carosabil sau o reţin pentru o perioadă de timp au reprezentat ultimele retuşuri pentru a putea oferi astfel o aderenţa excelentă pe carosabilul umed şi pentru protecţia crescută la acvaplanare“
, declară Juha Pirhonen, Directorul serviciului de dezvoltare al producătorului Nokian Tyres.

Cele mai importante inovaţii

Lamele Cross-bloc Stabilitate mai mare, rezistenţă mai mică la rulare, consum redus de combustibil. Împiedică eficient acvaplanarea. Lamelele Cross-bloc unice de pe nervurile centrale au un rol dublu de funcţionare. În apropiere de umărul exterior se îmbină cu nervurile mai ferme, oferind astfel mai multă stabilitate. Lamelele-Cross mai mobile, poziţionate pe nervurile de lângă umărul interior asigură contactul mai lin cu şoseaua şi reduc astfel rezistenţa la rulare, consumul de combustibil şi zgomotele produse. Sunt optimizate unghiul şi volumul canelurilor lamelei-Cross oblice. Pe carosabilul umed lamela-Cross are o dublă eficienţă: reţine apa la contactul cu carosabilul şi accelerează evacuarea apei în caneluri.

Caneluri pentru retenţia apei (Swoop Grooves). Împiedică eficient acvaplanarea. Aceste crestături elipsoidale de pe umărul exterior al anvelopei stochează mai multă apă, deoarece este mărit volumul canelurilor transversale. Acest lucru îmbunătăţeşte protecţia împotriva acvaplanării. Canelurile transversale sunt mai deschise, astfel apa poate fi mai uşor evacuată.

Silent Groove Design.Confort sporit la condus. Orificiile rotunde asemănătoare unei mingi de golf de pe canelurile transversale conduc curentul de aer, absorb zgomotele şi împiedică astfel formarea acelui fluierat neplăcut. Astfel, autovehiculul se conduce în mod plăcut şi silenţios. Această configurare a formei reduce şi rezistenţa aerului şi răceşte anvelopa, ceea ce îi asigură acesteia o durată mai mare de viaţă ca număr de kilometri.

Designul canelurilor pe umeri. Stabilitate de rulare mai bună. Înclinaţia la 20 de grade de pe pereţii canelurilor are rol de suport pentru zonele umerilor şi oferă astfel un confort excelent la condusul în curbe, la schimbarea benzii de rulare şi la evitarea obstacolelor.

Suport dublu de blocuri flexibile. Senzaţie de precizie la condus, rezistenţă mai mică la rulare, consum redus de combustibil. Senzaţia de precizie la condus este amplificată şi mai mult datorită suportului dublu de blocuri flexibile de pe umărul exterior. La o manevrare normală aceasta se deformează şi reduce rezistenţa la rulare, facilitând astfel economia de combustibil. La o manevrare mai bruscă aceasta se rigidizează datorită faptului că blocurile căii de rulare se rotesc unul contra celuilalt, făcând astfel structura anvelopei mai rigidă.

Amestecul inovator Nokian Silica folosit la calea de rulare. Aderenţă mai fermă pe carosabil umed, performanţă mai mare la rulare. Lanţurile de molecule ale amestecului special de cauciuc se combină cu particulele de siliciu, rezultând astfel o construcţie extrem de puternică a cauciucului şi în acelaşi timp flexibilă. Amestecul de cauciuc reprezintă cel mai nou stadiu de dezvoltare a tehnologiei din domeniu: Amestecul de cauciuc funcţionează în mod exemplar într-un spectru larg de temperaturi, îmbunătăţind astfel aderenţa pe carosabilul umed şi asigurând o siguranţă mai bună a conducătorului auto. În acelaşi timp dezvoltă mai puţină căldură la rulare şi astfel creşte rezistenţa la frecare.

Anvelopa de vara Nokian zLNE

Avantaje:

 • Stabilitate, precizie in condus si un nivel de zgomot extrem de scazut
 • Proprietati de conducere excelente si in cazul vitezelor mari
 • Siguranta extraordinara atat pe carosabil usact cat si pe carosabil umed

Anvelopele de vara Nokian zLine au fost special dezvoltate pentru viteze mari si se incadreaza in categoria anvelopelor de Ultra High Performance , cea mai inalta clasa a anvelopelor pentru autoturisme.Anvelopele sport Nokian zLine exceleaza in conditii extreme , si nu au nici o temere cand vine vorba despre conditii de drum schimbatoare si fluctuatii mari de temperatura.

Nokian zLine beneficiaza de noua generatie de compusi de cauciuc pentru banda de rulare , nanotehnologie si constructie multistrat, precum si de un profil asimetric, cu un design diferit la interior fata de exterior.
Toti acesti factori si tehnologii de ultima generatie din industria de profil asigura aderenta excelenta pe suprafete de drum umed si un confort extraordinar la rulare.De asemenea, constructia multistrat reduce considerabil rezistenta la rulare si contribuie la scaderea drastica a degajarii de caldura a anvelopei.
Profilul cu canale cu efect silentios - canalele semi-rotunde din peretii canalelor transversale evacueaza afara fluxul de aer si prin urmare protejeaza impotriva zgomotelor neplacute ale anvelopelor.

Anvelopa de vara Nokian HAKKA C CARGO

Nokian Hakka C Cargo sunt anvelope de vara care fac fata incarcaturilor mari cu usurinta. Versiunea acestor anvelope Nokian pentru incarcaturi foarte mari se aseamana cele de tir din punct de vedere al structurii si modelului benzii de rulare. Structura robusta si puternica a acestor anvelope de iarna transporta cu usurinta incarcaturi cu un indice mare de greutate. Banda de rulare prevazuta cu blocuri triunghiulare sustine stabilitatea laterala in zona umarului. Blocurile triunghiulare determina o uzare redusa a anvelopei pastrandu-si forma pe o perioada de termen lung. Pentru a minimiza caldura pe care eliberata de anvelope, umarul lateral este prevazut cu caneluri de eliberare a caldurii. Presiunea corecta in anvelope este importanta mai ales daca anvelopele sunt utilizate pentru transport. Anvelopele Nokian Hakka C Cargo au mentionat pe flancul acestora o zona pentru presiunea corecta. Nivelul corect al presiunii imbunatateste directia, reduce consumul de combustibil si uzura anvelopei. Pentru prima data anvelopele Hakka C au o zona de informare pentru presiunea corecta in anvelope. Anvelopele Nokian sunt anvelope ecologice utilizand uleiuri purificate si nu substante chimice. Nokian este unul dintre primii producatori de anvelope care protejeaza mediul inconjurator. Canelurile centrale ale anvelopei sunt in forma de val fapt care imbunatateste stabilitatea pneurilor, mentin forma in timp si rezistenta la uzura. Forma de val reduce semnificativ riscul de acvaplanare.

Anvelopa de iarna Nokian WR D3

Anvelope de iarna destinate vehiculelor de putere mica si medie Nokian WR D3 - aderenta si manevrabilitate extrem de bune in toate situatiile de iarna posibile,asigura stabilitate inclusiv la viteze mari, ruleaza usor, protejeaza mediul si economiseste bani.
Canalele oblice evacueaza apa amestecata cu gheata si zapada topita prevenind acvaplanarea si diminuand riscul de derapaj pe suprafete de drum acoperite cu zapada topita.
Noul ingredient al caii de rulare, Cryogenic Canola , este un amestec unic de cauciuc , silicon si Cryo Silane , care perfectioneaza aderenta pe carosabil umed si acoperit cu zapada, si optimizeaza rezistenta la uzura in conditii schimbatoare de temperatura .
Peretele lateral este construit cu tehnologia Silent Sidewall, care filtreza zgomotele si trepidatiile transmise de calea de rulare , reducand zgomotul in interiorul vehicolului si oferind mai mult confort in timpul condusului.

Anvelopele Nokian WR D3 au fost premiate de revista germana Sport Auto in urma testelor efectuate cu anvelope de iarna midel 2011. Scorul producatorului finlandez a fost de 99 din 100 de puncte maxim posibile pentru performante pe zapada si 68 din 70 de puncte posibile pentru conduita pe suprafete de drum uscat, in conditii de iarna. Testele au fost efectuate numai cu anvelope din gama premium.

Anvelopa de iarna Nokian WR SUV 3

Cele mai importante inovatii :

 • Modelul suprafeţei de rulare.
  Sentimentul unui şofat stabil, protecţie eficientă contra derapajului pe zloată. Profilul simetric pentru SUV-uri High Performance optimizează manevrarea stabilă şi asigură proprietăţi sigure la acvaplanare şi acvaplanare pe zloată. Lamelele puternice de pe blocurile suprafeţei de rulare oferă o rezervă sigură de aderenţă.
 • Agatatori pentru zapada.
  Aderenţă maximă pe zăpadă. Crampoanele pentru zăpadă sunt tăiate în şănţuleţele longitudinale şi transversale pentru a oferi aderenţa necesară pe drumurile de iarnă. Ele se prind puternic în suprafaţă pe zăpadă moale şi pe teren moale.
 • Stabilizatoarele blocului de profiluri.

  Manevrare controlată, stabilă. Stabilizatoarele blocului de profiluri de pe blocul suprafeţei de rulare de lângă nervura centrală şi nervurile longitudinale ale modelului de profil simetric îmbunătăţesc manevrarea pe carosabil uscat şi le fac mai stabile şi mai controlabile. În plus, ele evită blocarea pietricelelor în nervuri.
 • Lamelele de închidere 3D.
  Manevrare mai bună, durabilitate mai mare. Lamelele de închidere 3D, care se întind de la un umăr la altul, îmbunătăţesc manevrarea în curbe şi la manevrele de evitare. Spre deosebire de o lamelă dreaptă, lamela de închidere 3D sprijină blocul suprafeţei de rulare, atunci când lamela se deschide. Aceasta stă în mecanismul de închidere care este încorporat în lamelă.
 • Canalele slefuite.
  Funcţionalitate de design: zloata şi apa curg uşor şi eficient din şănţuleţele principale şlefuite şi din şănţuleţele laterale care sunt deschise pe margini.

Anvelopa sport Nokian WR SUV 3 oferă sentimentul şofatului precis şi cu viteză mare de reacţie în toate condiţiile.
Manevrarea rămâne sigură şi logică, chiar şi la şofatul la limita aderenţei în cazuri extreme.
Limita aderenţei se atinge lent, fără a pierde brusc contactul cu carosabilul.
Aceasta se atinge prin raportul echilibrat dintre aderenţa laterală şi cea longitudinală, o calitate pe care o apreciază în special şoferii de SUV-uri înalte şi grele.

Anvelopa de iarna Nokian HAKKAPELIITA LT2

Anvelopa de iarna ce combina aderenta cu durabilitatea

Beneficii :

 • Compusul benzii de rulare rezistent la rupere/ taiere si factorii abrazivi ofera fiabilitate anvelopei
 • Modelul agresiv al benzii de rulare in zona centrala ofera manevrabilitate stabila si aderenta in conditii de iarna extrema
 • Lamelele accentuate ale benzii de rulare optimizate imbunatateste aderenta pe zapada; canelarea larga indeparteaza in mod activ apa si noroiul dintre pneu si suprafata drumului
 • Blocurile masive și lunga ale benzii de rulare, care se extind spre zona de centru, imbunatatesc manevrabilitatea si stabilitatea pe carosabil uscat. Numărul mare de blocuri benzii de rulare, cu margini ascuțite, îmbunătățeștede asemenea aderența pe zapada
 • Anvelopa de iarna Hakkapeliitta LT2 folosește aceleași inovații și soluții tehnice ca și anvelopele pentru auto de pasageri Hakkapeliitta Nokian 7. Integrarea orientată a stifturilor de otel și picăturilor în formă de "Air Claw Tehnologia" , amortizoarele de șoc de pe marginile frontale ale blocurilor benzii de rulare asigură o priză de iarnă și de contact cu șoseaua moale. Tehnologia pernă de aer de asemenea, reduce uzura rutiera și zgomotul produs de pneuri, si imbunatateste durabilitatea stifturilor.
 • Pentru un plus de siguranta si o vizibilitate mai bună, anvelopa are Indicator de conducere (DSI) și simbolul fulg de nea (WSI) ; indicatorul de conducere este echipament standard pe toate pneurile Nokian. Procentele pe suprafața centrului anvelopei arata in termeni simpli cât de mult din adâncimea canalului principal rămâne pe suprafața de rulare. Simbolul fulg de nea (WSI) indica viabilitatea anvelopei în ceea ce privește siguranța de iarnă. Simbolul rămâne vizibilă până 40% din adâncimea canelurii . Din momentul in care nu se mai vede semn de fulg pe banda de rulare, șoferul ar trebui să cumpere anvelope de iarnă noi pentru a-si garanta siguranta
Poza Stoc Denumire Categorie Pret
NOKIAN ILINE 155/70 R13 Vara Stoc 7
155 / 70 R13
C C 67dB
Anvelope vara
181 RON
Comanda
181 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 165/70 R13 Vara Stoc 30
165 / 70 R13
C C 67dB
Anvelope vara
192 RON
Comanda
192 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 175/65 R14 Vara Stoc 30
175 / 65 R14
C C 67dB
Anvelope vara
202 RON
Comanda
202 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 165/65 R14 Vara Stoc 4
165 / 65 R14
C C 67dB
Anvelope vara
204 RON
Comanda
204 RON
Comanda
NOKIAN LINE 175/65 R14 Vara Stoc 16
175 / 65 R14
C B 70dB
Anvelope vara
214 RON
Comanda
214 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 155/65 R14 Vara Stoc 4
155 / 65 R14
C C 67dB
Anvelope vara
216 RON
Comanda
216 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 165/70 R14 Vara Stoc 30
165 / 70 R14
C C 67dB
Anvelope vara
217 RON
Comanda
217 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 185/60 R14 Vara Stoc 4
185 / 60 R14
C C 67dB
Anvelope vara
220 RON
Comanda
220 RON
Comanda
NOKIAN WR D3 155/80 R13 Iarna Stoc 30
155 / 80 R13
Anvelope iarna
227 RON
Comanda
227 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 185/65 R14 Vara Stoc 12
185 / 65 R14
C C 67dB
Anvelope vara
236 RON
Comanda
236 RON
Comanda
NOKIAN WR D3 165/70 R13 Iarna Stoc 30
165 / 70 R13
Anvelope iarna
239 RON
Comanda
239 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 195/65 R15 Vara Stoc 18
195 / 65 R15
C C 68dB
Fabricat: 2018
Anvelope vara
245 RON
Comanda
245 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 185/65 R15 88T Vara Stoc 30
185 / 65 R15
C C 67dB
Fabricat: 2018
Anvelope vara
246 RON
Comanda
246 RON
Comanda
NOKIAN WR D3 175/70 R13 Iarna Stoc 24
175 / 70 R13
C C 71dB
Anvelope iarna
247 RON
Comanda
247 RON
Comanda
NOKIAN WR D3 165/70 R14 Iarna Stoc 30
165 / 70 R14
Anvelope iarna
249 RON
Comanda
249 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 195/65 R15 Vara Stoc 30
195 / 65 R15
C C 68dB
Fabricat: 2018
Anvelope vara
249 RON
Comanda
249 RON
Comanda
NOKIAN ILINE 175/65 R15 Vara Stoc 5
175 / 65 R15
C C 67dB
Fabricat: 2017
Anvelope vara
256 RON
Comanda
256 RON
Comanda
NOKIAN WR D4 155/65 R14 Iarna Stoc 30
155 / 65 R14
C B 68dB
Anvelope iarna
261 RON
Comanda
261 RON
Comanda
NOKIAN LINE 195/65 R15 91H Vara Stoc 30
195 / 65 R15
C B 71dB
Fabricat: 2018
Anvelope vara
264 RON
Comanda
264 RON
Comanda
NOKIAN WR D3 165/65 R14 Iarna Stoc 30
165 / 65 R14
Anvelope iarna
265 RON
Comanda
265 RON
Comanda

Prezenta pe piata inca din 2006, AndoService si-a construit un renume ca dealer de anvelope si jante pentru toate tipurile de automobile. Misiunea noastra este de a asigura siguranta clientilor nostri prin furnizarea produselor adecvate fiecarui automobil in parte. Ne asiguram ca veti fi multumiti, raspunzand cerintelor dumneavoastra cu promptitudine si seriozitate.

AndoService va pune la dispozitie cea mai larga gama de anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season. Pe site-ul nostru veti gasi cu siguranta anvelopele adecvate, indiferent de tipo-dimensiune si de buget.

Magazinul nostru va ofera descrieri detaliate ale fiecarui produs, astfel incat sa va asigurati ca faceti alegerea cea mai potrivita pentru automobilul dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoie de detalii aditionale, va stam la dispozitie la numarul de telefon de pe site sau pe email la adresa office@vreau-anvelope.ro.

mergi sus...
Anvelope Bf Goodrich
Anvelope Bridgestone
Anvelope Continental
Anvelope Dunlop
Anvelope Goodyear
Anvelope Hankook
Anvelope Michelin
Anvelope Nokian
Anvelope Pirelli
Anvelope Firestone
Anvelope Barum
Anvelope Debica
Anvelope Tigar
Anvelope Viking
Copyright 2018 © AndoService SRL

AndoService utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.