Cautare anvelope




1.     Introducere

AndoService este dedicată protejării confidențialității și caracterului privat al informațiilor care îi sunt încredințate. Informațiile pe care ni le furnizați sunt folosite exclusiv în scopul pentru care au fost colectate, după cum este menționat mai jos. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum și orice alte decizii emise de Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal.

2.     Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

AndoService colectează numai datele necesare pentru satisfacerea serviciilor prestate de compania noastră. Intenția noastră este de a colecta strict datele oferite în mod voluntar de clienți, colaboratori sau vizitatori ai site-ului nostru, în așa fel încât să putem onora comenzile, desfășura relații contractuale și promova serviciile noastre. Astfel, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate în vederea încheierii și desfășurării unui contract, confirmării și expedierii comenzilor, precum și pentru onorarea obligațiilor legale (e.g. păstrarea evidenței fiscale și contabile).

Temeiul juridic privind desfășurarea datelor cu caracter personal poate fi:

       • consimțământul dumneavoastră;

       • obligația legală de a prelucra astfel de date;

       • exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

 

3.     Categorii de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrării

Menționăm mai jos categoriile de date care pot fi prelucrate de către AndoService în scopurile menționate mai sus:

       • Date de identificare – nume, prenume, data nașterii, cetățenie, serie și număr carte de identitate, cod numeric personal, locul nașterii, fotografie, adresă domiciliu, reședință sau adresa de corespondență, adresa e-mail, număr telefon;

       • Date financiare, cum ar fi numărul de cont bancar sau alte detalii pentru plăți;

       • Date electronice de identificare, cum ar fi adresa IP, cookies, etc.

 

4.     Categorii de persoane vizate și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

Menționăm mai jos categoriile de persoane vizate de prelucrarea datelor cu caracter personal:

       • Vizitatorii site-ului AndoService - AndoService colectează și procesează datele cu caracter personal pe care vizitatorii site-ului web aleg să le furnizeze pentru a înregistra comenzii, cereri de informații sau pentru a se înregistra în vederea primirii materialelor promoționale. Totodată, AndoService utilizează cookies și alte tehnologii care pot colecta automat anumite tipuri de informații atunci când ne vizitați online, precum și prin intermediul e-mailurilor pe care le putem schimba.

       • Parteneri de afaceri – AndoService colectează și procesează datele cu caracter personal ale partenerilor de afaceri în vederea comunicării și îndeplinirii obligațiilor contractuale;

       • Clienți - AndoService colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale clienților sau reprezentanților acestora pentru furnizarea de servicii precum și pentru promovarea serviciilor, în baza consimțământului acestora;

       • Furnizori - AndoService colectează și prelucrează date cu caracter personal referitoare la furnizorii săi și reprezentanților acestora în vederea derulării relației contractuale.

Copii

Site-ul web AndoService nu este conceput pentru copii minori. AndoService nu colectează sau procesează în mod deliberat informații despre persoane minore, exceptând situația în care acest lucru este necesar în baza relațiilor contractuale sau serviciilor prestate.

 

5.     Cookies

Site-ul web al AndoService folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor săi, precum și pentru a permite site-ului să memoreze computerul sau dispozitivul dumneavoastră în scopuri de promovare a serviciilor. Pe site va apărea o notificare care solicită consimțământul dumneavoastră pentru utilizarea cookies. Dacă nu vă dați consimțământul, informații  despre computerul sau dispozitivul dumneavoastră nu vor fi folosite în scopuri de marketing. Deși majoritatea browserelor acceptă automat cookies, puteți alege să acceptați sau nu cookies prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră (adesea prezente în meniul Instrumente sau Preferințe al browserului dumneavoastră). De asemenea, puteți șterge cookies de pe dispozitivul dumneavoastră în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că, dacă nu acceptați cookies, este posibil să nu puteți experimenta pe deplin unele dintre funcțiile site-ului nostru web.

  • Google Analytics

AndoService utilizează Google Analytics. Mai multe informații despre modul în care AndoService utilizează Google Analytics se găsesc aici: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

  • Link-uri către alte site-uri

Dorim să vă informăm că site-ul web AndoService poate conține linkuri către alte site-uri, inclusiv site-uri de socializare. Informațiile pe care le colectăm prin intermediul acestor site-uri sunt cele pe care le-ați permis site-ului respectiv să le partajeze cu noi. Pentru mai multe informații și ajustarea setărilor, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a furnizorilor de servicii respectivi.

6.     Transferul de date cu caracter personal

AndoService nu partajează date cu caracter personal cu terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru nevoile noastre profesionale și operaționale. Datele cu caracter personal pot fi partajate cu furnizorii noștri de servicii de găzduire (hosting) sau cu instanțe, tribunale ori organe de executare silită, în vederea furnizării de servicii și îndeplinirii obligațiilor legale ce ne revin.

Datele cu caracter personal pot fi partajate către terțe părți (așa cum este menționat mai sus) din România sau Statele Unite ale Americii. Dacă aceste date sunt partajate cu organizații din afara SEE, acestea vor fi protejate folosind standarde de protecție similare celor aprobate de Comisia Europeană. Datele cu caracter personal nu sunt transferate de AndoService unor terțe părți pentru propria lor utilizare sau în scopuri de marketing.

7.     Perioada de retenție

AndoService va reține datele cu caracter personal pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor menționate mai sus. AndoService va înceta să prelucreze datele cu caracter personal, în măsura în care:

       • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopului în care au fost colectate;

       • nu există motive legitime pentru care AndoService să continue prelucrarea datelor cu caracter personal dacă aceasta contravine drepturilor dumneavoastră;

       •  datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

 

8.     Drepturile dumneavoastră

Persoanele ale căror date personale sunt prelucrate de AndoService au următoarele drepturi:

       • Dreptul de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor efectuată;

       • Dreptul de acces la datele personale și de portabilitate. Puteți solicita datele cu caracter personal de la AndoService, caz în care vă vor fi furnizate gratuit. Totodată, aveți dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal în cazul în care acestea sunt incorecte sau nu mai sunt de actualitate, precum și transferul acestora către un alt operator;

       • Dreptul de a solicita AndoService ștergerea datelor cu caracter personal sau de a vă opune prelucrării, ceea ce este posibil în următoarele situații:

       • Datele nu mai sunt necesare pentru onorarea scopului în care au fost colectate;

       • Doriți să vă retrageți consimțământul pe baza căruia AndoService a colectat/prelucrat datele personale;

       • În cazul în care nu doriți prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing sau din motive legitime, atunci când nu există necesitatea prelucrării acestor date;

       • Datele cu caracter personal trebuie șterse în vederea îndeplinirii unor obligații legale sau în cazul în care acestea au fost prelucrate în mod ilegal.

       • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează într-o măsură semnificativă.

       • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă responsabilă de protejarea datelor personale, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:

 

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Adresă:
Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1
Cos Poștal 010336, București, România
Email:
anspdcp@dataprotection.ro,
Telefon: +40.318.059.211
Pagină web:
http://www.dataprotection.ro/index.jsp?page=contact&lang=ro

 

Puteți exercita aceste drepturi contactând AndoService la adresa de email office@vreau-anvelope.ro. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a ne conforma solicitării dumneavoastră, în măsura în care aceasta este conformă prevederilor legislației aplicabile. Solicitarea dumneavoastră va fi primi un răspuns în termen de cel mult o lună de la data formulării cererii, fie privind măsurile întreprinse sau motivele pentru care nu pot fi luate măsurile solicitate. Vă rugăm să aveți în vedere că în cazul unei astfel de cereri, vom face toate demersurile necesare pentru a determina identitatea persoanei vizate. Termenul de răspuns poate fi prelungit, conform legii, pentru cel mult două luni, caz în care vă vom anunța în mod corespunzător.

mergi sus...
Anvelope Bf Goodrich
Anvelope Bridgestone
Anvelope Continental
Anvelope Dunlop
Anvelope Goodyear
Anvelope Hankook
Anvelope Michelin
Anvelope Nokian
Anvelope Pirelli
Anvelope Firestone
Anvelope Barum
Anvelope Debica
Anvelope Tigar
Anvelope Viking
Copyright 2018 © AndoService SRL

AndoService utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.